Sulkapallo

Badminton

Keilaulu

Bowling

Jalkapallo

Fotboll

Yleisurheilu

Friidrott

Käsipallo

Handboll

Vesiurheilu

Vattensport

Suunnistus

Orientering

Hiihto

Skidning

Ammunta

Skytte

William Lindqvist uttagen till U15 pojklandslaget

on . Posted in RIA

nyhet 2013 4 6Ekenäs IF bördiga William Lindqvist (-98) är uttagen till det nyaste pojklandslaget U15. Detta är den första grupp som tagits ut för en officiell landskamp. Laget kommer att spela en dubbellandskamp mot Irland den 16.4 och 18.4. på Irland. William Lindqvist flyttade för 3 år sedan till FC Honka där han nu även spelar i deras akademilag för pojkar födda 1998. I fjol deltog William i slutturneringen för distriktslag och blev där även uttagen till all-starlaget.

nyhet 2013 4 6bFörutom William Lindqvist har även Benjamin Källman varit med i uttagningarna till U15 landslaget. Han blev dock inte denna gång uttagen utan är utsedd just nu till hemmareserv. Vilket i praktiken betyder att bir någon sjuk eller skadad så skall han vara beredd att rycka in för att spela i den blå vita dressen. Till vardags spelar Benjamin Källman även han i FC Honka.

Då pojkarna inte spelar eller tränar med FC Honka, tränar man på hemmaplan med EIF:s olika lag allt från herrakademin, B17 till P98 samt Raseborgs Idrottsakademi.

 

boost raseborg logo raseborgsfysio

 

  tranium logo