Sulkapallo

Badminton

Keilaulu

Bowling

Jalkapallo

Fotboll

Yleisurheilu

Friidrott

Käsipallo

Handboll

Vesiurheilu

Vattensport

Suunnistus

Orientering

Hiihto

Skidning

Ammunta

Skytte

Dags att ansöka till Ria 2021-22 / Aika hakea Ria:n 2021-22 / Aika hakea Ria:n 2019-20

. Idrottsgrenar/Urheilulajit

Det är dags att ansöka till Raseborgs Idrottsakademi för nästa läsår. Detta gäller både nya sökande och de som tänker fortsätta ännu nästa skolår. RIa:s kontaktpersoner informerar i skolorna om ansökningsförfarandet.

Sista ansökningsdag är 15.9.2021   Lämna in blanketten i tid till din skolas kontaktperson

Nyt on aika hakea Raaseporin Urheiluakatemiaan (RIa) tulevalle lukukaudelle. Haku koskee niin uusia hakijoita, kuin sitten heitä jotka hakevat jatkoa tulevalle lukukaudelle. RIa:n yhteyshenkilöt kouluissa antavat lisäohjeita hakemisesta.

Ny ansökan - Uusi hakemus

pdfSvenskspråkig blankett 

pdfSuomenkielien lomake

Bekräftelse om fortsättning - Ilmoitus jatkamisesta

pdfSvenskspråkig blankett

pdfSuomenkielen lomake

Emma Metzner tog FM-brons

. Idrottsgrenar/Urheilulajit

Emma Metzner som representerar One Way Pro Team är färsk FM-medaljör i triathlon. I helgen tävlade hon på Åland och det blev ett brons i klassen D19.

För att komma i mål skulle deltagarna simma 1,5 kilometer, cykla 40 kilometer och avslutningsvis springa 10 kilometer. Allt det här klarade Ekenäsbon Emma Metzner av att göra på knappt under tre timmar. läs mera

"Simmaren Ida Slöör drömmer om OS 2024"

. Idrottsgrenar/Urheilulajit

"Simmaren Ida Slöör från Ekenäs vill simma i de olympiska spelen år 2024. Hon spräckte drömgränsen på en minut på 100 meter frisim för en dryg vecka sedan.

Ida Slöör började simma i Ekenäs Simsällskap hösten 2008. Då var hon sju år gammal. I dag är hon 15 år och hör till de bästa simmarna i landet i sin åldersklass."

läs mera

"Ung simmare med klara målsättningar."

. RIA

SIMNING För 15-årige Ekenäsbon Ida Slöör har den senaste tiden bjudit på bra resultat i simbassängen. I november blev hon andra under åldersklassmästerskapen IKM för 13–15-åringar. Tävlingarna gick av stapeln i Seinäjoki och andra placeringen kom i ryggsim. Slöör berättar att hon var ganska så säker på en bra placering.

Läs mera


 

boost raseborg logo raseborgsfysio

 

  tranium logo